אוכל
אוכל

קרנץ שוקולד ואגוזי לוז

קינוח טבעוני (כלומר גם פרווה) מעולה במתיקות שוקולדית מתונה ובניחוח עדין של מייפל

|מאסטר שף| פורסם23:05
קרנץ אגוזי לוז (צילום: מתוך:
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקרם טראפלס שוקולד:

  • חצי כוס אגוזי קשיו מושרים
  • רבע כוס אבקת קקאו
  • 3 כפות מייפל טבעי
  • קורט מלח
  • חצי כוס חלב שקדים
  • רבע כוס חמאת קקאו מומסת בבאן מרי

לאגוזי לוז מקורמלים:

  • חצי כוס אגוזי לוז
  • חצי כוס מייפל טבעי
  • קורט מלח

גלידת אגוזי לוז מקורמלים:

  • 1 כוס אגוזי קשיו מושרים
  • 3 כפות מייפל טבעי
  • קורט מלח
  • רבע כוס חמאת אגוזי לוז טבעי
  • רבע כוס אגוזי לוז מקורמלים קצוצים

לקרנץ אגוזי לוז:

  • חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
  • רבע כוס שקדים טחונים
  • רבע כוס מייפל
  • 2 כפות שמן זרעי ענבים
  • 1 כף חלב שקדים
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל המרכיבים לקרם טראפלס בבלנדר, ומוסיפים בסוף את חמאת הקקאו. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים למקפיא לכמה שעות.

2במחבת מבשלים את אגוזי הלוז והמייפל כמה דקות, עד צמצום המייפל. מניחים על נייר אפייה עד שמתקשה.

3טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומוסיפים בסוף את חמאת האגוזים. מכניסים את התערובת למכונת גלידה או לתבנית ומכניסים למקפיא לכמה שעות. מוציאים, מוסיפים את אגוזי הלוז המקורמלים ומערבבים.

4מערבבים את כל המרכיבים לקרנץ עד לקבלת בצק. מסדרים בתבנית או ברינג ואופים ב-180 מעלות 15 דקות.

5מרכיבים: מניחים את הקרנץ על צלחת, יוצרים עיגול של טרפלס שוקולד עם רינג ומניחים על הקרנץ. מניחים מעל כדור גלידה וכמה אגוזי לוז מקורמלים שלמים לקישוט.

מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il