
המצרכים :לקרם טראפלס שוקולד:
לאגוזי לוז מקורמלים:
גלידת אגוזי לוז מקורמלים:
לקרנץ אגוזי לוז:
אופן ההכנה:1טוחנים את כל המרכיבים לקרם טראפלס בבלנדר, ומוסיפים בסוף את חמאת הקקאו. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים למקפיא לכמה שעות. 2במחבת מבשלים את אגוזי הלוז והמייפל כמה דקות, עד צמצום המייפל. מניחים על נייר אפייה עד שמתקשה. 3טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומוסיפים בסוף את חמאת האגוזים. מכניסים את התערובת למכונת גלידה או לתבנית ומכניסים למקפיא לכמה שעות. מוציאים, מוסיפים את אגוזי הלוז המקורמלים ומערבבים. 4מערבבים את כל המרכיבים לקרנץ עד לקבלת בצק. מסדרים בתבנית או ברינג ואופים ב-180 מעלות 15 דקות. 5מרכיבים: מניחים את הקרנץ על צלחת, יוצרים עיגול של טרפלס שוקולד עם רינג ומניחים על הקרנץ. מניחים מעל כדור גלידה וכמה אגוזי לוז מקורמלים שלמים לקישוט. מתכוני התכנית מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |