
המצרכים :
לבצק:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים היטב. את המים מוסיפים בהדרגה – לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות. מכסים ומתפיחים כחצי שעה. 2צולים את הדג מכל צדדיו במחבת עם מעט חמאה. 3ממלאים את בטן הדג בכמה עלי מרווה ומעבירים אותו לתבנית. 4בינתיים צולים את העגבניות עם השום והפלפל החריף מכל הצדדים. 5מקלפים את הירקות הצלויים וקוצצים גס. מסדרים את הירקות מסביב לדג בתבנית. 6מתבלים במלח, פלפל, כורכום וטיפה כמון. 7לאחר שהבצק תפח מרדדים אותו ליריעה דקה. חותכים את הבצק לפי הגודל של התבנית ומכסים את התבנית כולה. 8מכניסים את התבנית לתנור לכ-10 דקות, מפזרים על הבצק עלי מרווה ומחזירים ל-10 דקות נוספות. 9מקפיצים במחבת עגבניות שרי עם שמן זית, מלח וזעתר. מניחים בכלי קטן ומגישים לצד הדג. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |