אוכל
אוכל

חצילים ברוטב לימון

פרוסות חצילים מטוגנות ומבושלות ברוטב שום ולימון. שילוב טעמים מצוין עם פלפל חריף וכוסברה

|מאסטר שף| פורסם20:36
חצילים בלימון (תמונת AVI: mako)
Rating:4.7164reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • חציל בינוני
  • מלח
  • שמן לטיגון
  • 8 שיני שום
  • רבע כפית כורכום
  • רבע כפית כמון
  • מעט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • לימון
  • חצי כוס מים
  • חצי פלפל אדום חריף, קצוץ
  • מעט כוסברה, קצוצה

אופן ההכנה:

1מקלפים את החציל ופורסים לעיגולים. ממליחים, מסננים את הנוזלים ומטגנים.

2מכינים את הרוטב: קוצצים את שיני השום ומטגנים במעט שמן. מתבלים. מקלפים את הלימון וקוצצים לקוביות. מוסיפים את קוביות הלימון והמים לשום המטוגן ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לצמצום הרוטב.

3מניחים את החצילים ברוטב ומבשלים 20 דקות נוספות. לקראת הסוף מוסיפים את הפלפל האדום ומעט כוסברה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il