
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מורחים את העגבניות והפלפלים ב-4-3 כפות שמן זית, וצולים תנור ב-200 מעלות כ-25 דקות. מוציאים, מקלפים, וחותכים לקוביות. 2במכתש ועלי מרסקים ג'ינג'ר, עלי כפיר ליים, מיץ ליים, רוטב דגים, צ'ילי וכפית סוכר. 3מחממים במחבת 4 כפות שמן זית, מטגנים את השום ומוסיפים את הפלפלים והעגבניות. מוסיפים פפריקה ואת התערובת הכתושה במכתש ועלי. מוסיפים כף סוכר, מלח ומיץ ליים ולערבב. 4מוסיפים חלב קוקוס, מערבבים היטב ומבשלים. 5במחבת נפרדת מטגנים את פרוסות הדג משני הצדדים ומוסיפים לרוטב. מבשלים את הדגים ברוטב 30-20 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |