
המצרכים (3 מנות):לבצק:
למילוי:
לרוטב החמוסטה:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, החלמונים, הביצה, המלח ושמן הזית לבצק יציב. לשים כמה דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח 20 דקות. 2מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלה דק וקורצים עיגולים. 3מכינים את המילוי: מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את הסלרי עד לריכוך קל. מוסיפים את השום לדקה ואז את הבהרט והמלח. מוסיפים את הבשר לטיגון קל מאוד ומכבים את האש, מוסיפים את תפוח האדמה המעוך ומערבבים. מקררים. 4שמים במרכז חצי מעיגולי הבצק כפית מהתערובת וסוגרים אותם עם עיגול נוסף. מהדקים את הקצוות במזלג. 5מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים בו את השום, הבצל, הפלפל החריף שורש הסלרי וגבעול הסלרי כמה דקות עד שהירקות מתרככים. 6מוסיפים מים או ציר עוף, כורכום, מלח, פלפל, עלי חילבה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 30-45 דקות. 7טוחנים בבלנדר מוט את המוצקים של הרוטב. מוסיפים חלק מהנוזלים לקבלת קרם. מעבירים במסננת לקבלת קרם עדין. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך. 8מביאים לרתיחה מים בסיר ומוסיפים מלח. מבשלים את הרביולי עד שהם צפים. 9מסדרים את הקרם בצלחת, מניחים מעליו את הרביולי ומקשטים בגרידת לימון. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |