מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

צלעות טלה של שבת בבוקר

אם חציר תלתן וצתרה ורודה הם חומרי גלם זמינים במקום שאתם באים ממנו - שווה לנסות את הצלעות האלה של לאה, שהעבירו אותה שלב למרות הצריבה הסופית, שלדעת חלק מהשופטים הייתה מיותרת

|מאסטר שף| פורסם21:34
צלעות טלה של שבת בבוקר (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 צלעות טלה מחוברות
  • 6 ענפי צתרה ורודה
  • אצטרובלים, ירוק וחום
  • חציר תלתן

אופן ההכנה:

1חורצים חריצים באצטרובלים.

2צולים את הצלעות במחבת עם צתרה ורודה ואצטרובלים.

3מרפדים סיר במצע של חציר תלתן ומכניסים את הצלעות. מוסיפים מי בישול מצומצמים של אספרגוס, ומכסים (לאה כיסתה את הסיר בבצק שהכינה במיוחד).

4צולים 25 דקות בחום של 250 מעלות.

5מניחים לצלעות מחוץ לתנור 4 דקות לפחות, חותכים אותן וצולים במחבת.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

תגיות:צלעות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il