
המצרכים :
אופן ההכנה:1חורצים חריצים באצטרובלים. 2צולים את הצלעות במחבת עם צתרה ורודה ואצטרובלים. 3מרפדים סיר במצע של חציר תלתן ומכניסים את הצלעות. מוסיפים מי בישול מצומצמים של אספרגוס, ומכסים (לאה כיסתה את הסיר בבצק שהכינה במיוחד). 4צולים 25 דקות בחום של 250 מעלות. 5מניחים לצלעות מחוץ לתנור 4 דקות לפחות, חותכים אותן וצולים במחבת. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:צלעות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |