1מכינים את המילוי: במחבת גדולה ממיסים את החמאה ומטגנים בה את השום כדקה. מוסיפים את התרד, ומערבבים. מבשלים עד שהתרד מתרכך ומאבד מנפחו. מעבירים למסננת וסוחטים היטב את הנוזלים.
2מוסיפים לתרד את הקשקבל, הקממבר, הפרמזן, הביצים, המלח, הפלפל השחור, הפלפל הלבן ואגוז המוסקט ומערבבים.
3מחממים תנור ל-200 מעלות.
4פורסים עלה פילו, מניחים במרכזו ערימה קצרה של תערובת התרד והגבינות ומקבלים לצורת משולש. מורחים ביצה על החלק העליון ומקשטים בשומשום וקצח. אופים בתנור כ-15-20 דקות, עד שהבצק שחום.
המתכונים מופיעים כפי שהובאו על ידי המתמודדים.