אוכל
אוכל

חומוס עם בשר א לה מינוט

התוספת הכי ישראלית לבשר טוב: פרוסות פילה מיניון צרובות במחבת מוגשות על חומוס עם המון טחינה טחון טוב טוב, סלט רענן של כרובית טרייה ורוטב פלפלים עוקצני

|מאסטר שף| פורסם12:51
חומוס עם בשר של יקי וטום (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
צילום: דרור עינב, מאסטר שף
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • נתח פילה מיניון (150 גרם)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית, לטיגון

לחומוס:

  • חומוס, מושרה ומבושל עם מעט סודה לשתייה עד לריכוך
  • טחינה
  • מיץ לימון
  • מלח

לסלט כרובית:

  • רבע כרובית טרייה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חופן נענע קצוצה
  • חופן שמיר קצוץ
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח

לרוטב הפלפלים:

  • רבע פלפל חריף אדום
  • רבע פלפל חריף ירוק
  • שן שום
  • מלח

אופן ההכנה:

1פורסים את נתח הפילה לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

2טוחנים היטב את החומוס ומוסיפים טחינה (כ-50 אחוז), מעט ממי הבישול, לימון ומעט מלח.

3מגרדים את הכרובית הטרייה בפומפייה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח.

4טוחנים במעבד מזון את הפלפלים החריפים והשום. מוסיפים שמן זית כך שיכסה את הפלפלים וממליחים.

5מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומטגנים במחבת עם שמן זית – כדקה בלבד מכל צד.

6מסדרים בצלחת מצע של חומוס, עליו נתחי פילה, עליהם את סלט הכרובית ולבסוף את רוטב הפלפלים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:חומוס
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il