אוכל
אוכל

קבב בוכרי עם ירק וצנוברים בפיתה

קבב כזה עוד לא טעמתם. תערובת של אנטריקוט וטלה, עם צנוברים, בצל וזרעי כמון. והכל בפיתה עם רוטב טחינה-עמבה

|מאסטר שף| פורסם15:02
הפיתה של אדי (צילום: מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (8 מנות):

  • 500 גרם אנטרקוט טרי וטחון
  • 500 גרם בשר טלה טחון
  • 200 גרם שומן טלה טחון
  • 100 גרם צנוברים
  • זרעי כמון
  • 1 בצל
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 200 גרם טחינה לבנה
  • 200 גרם עמבה
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מנרבבים את הבשרים והשומן יחד.

2קוצצים את הבצל והפטרוזיליה דק, מוסיפים לתערובת הבשר ומוסיפים מלח, פלפל וזרעי כמון. מערבבים.

3קולים את הצנוברים במחבת עם מעט שמן, מסננים את השמן ושומרים אותו בצד. מוסיפים את הצנוברים לבשר ולשים לקבלת תערובת אחידה. נזהרים לא ללוש יותר מדי.

4מכינים מערובת הבשר קציצות בצורת קבב.

5מחבבים את השמן של הצנוברים במחבת וכשהוא חם, מטגנים בו את הקבבים, עד שהם שחומים מכל הכיוונים.

4מכינים את הטחינה: מוסיפים את העמבה לטחינה באיטיות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את מיץ הלימון, מעט מלח ופלפל וטוחנים יחד במעבד מזון.

5מרכיבים את הפיתה: מורחים בה מתערובת הטחינה-עמבה ושמים קציצות קבב. מגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il