אוכל
אוכל

מרק לחם

הדרך הכי נהדרת להציל את הלחם של אתמול – ולהרוויח עוד כמה ערכים תזונתיים של ירקות טריים

|מאסטר שף| פורסם22:34
מרק לחם - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לציר ירקות:

  • בצל חתוך ל-4
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 גזר חתוך
  • כפית גרגירי פלפל שחור
  • עגבנייה חתוכה
  • 4 שיני שום
  • 2 ליטר מים

למרק:

  • שמן זית
  • 2 גבעולי כרשה קצוצים גס
  • 5 עגבניות קלופות חתוכות גס
  • רבע כיכר לחם, חתוכה לקוביות
  • ציר ירקות

לפסטו אורגנו:

  • חצי צרור אורגנו רק העלים
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1שמים בסיר גדול את כל המרכיבים לציר, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.

2בסיר אחר מטגנים את הכרשה בשמן זית לריכוך, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כמה דקות. מוסיפים ציר ירקות ומבשלים 20 דקות. מוסיפים את הלחם בקוביות ומערבבים.

3בעלי ומכתש כותשים את עלי האורגנו יחד עם שום שמן זית ומלח, ומזליפים מעל כמה טיפות שמן זית.

4מגישים צלחת מרק ומעליה מפזרים מעט פסטו אורגנו..

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il