
המצרכים :(ל-3 תבנות טארטלט):
לקרם פטיסייר:
לקרם לימון:
לקצפת:
אופן ההכנה:1הכנת הקרם לימון: ממיסים את החמאה ואת הסוכר יחדיו בסיר קטן מעל להבה בינונית, מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון ובוחשים לתערובת אחידה. 2הכנת הקצפת: שמים את השמנת המתוקה ואת הסוכר בקערה ומקציפים עם מיקסר ידני 3 דקות עד קבלת קצפת יציבה. שומרים בקירור עד ההגשה. 3קרם פטיסייר: מחממים את החלב עם תמצית הוניל ועלי המרווה. בקערה נפרדת, מערבבים את החלמונים, את הסוכר ואת הקורנפלור לטמפרטורה אחידה.יוצקים את החלב החמים על תערובת החלמונים בהדרגה. מחזירים לסיר ומבשלים על להבה נמוכה עד הסמכה. מכסים את האש ונותנים לקרם להצטנן לטמפרטורת החדר. 4הכנת העוגה: מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה קטנה עם גרידת התפוז ושוקולד התפוז. 5מקציפים את חלבוני הביצים ומוסיפים סוכר בהדרגה. 6מוסיפים חלמונים אחד אחרי השני ואת החומרים היבשים. מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים את התערובת לתוך תבניות טארטלטים ואופים למשך 25 עד 35 דקות, עד שהקיסם שנכנס באמצע עוגה יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומקררים. 7מחלקים לחצי כל טארט, ממלאים בקרם לימון וקצפת. 8בתוך צלחת עמוקה, שמים את הטארט באמצע ומסביבו שופכים את קרם הפטיסייר. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |