
המצרכים :
אופן ההכנה:1שמים את הדגים בקערה, סוחטים מיץ מלימון אחד ומפזרים כף מלח אחת על הדגים, נותנים להם לעמוד זמן מה, עד שהריח יוצא. 2בסיר גדול ונמוך שופכים 3/4 כוס שמן. בקערה מערבבים את שני סוגי הפפריקה, המלח, שיני השום וכוס המים. שופכים לתוך השמן. מצמצמים בין 2 ל-3 דקות ללא מכסה ואז עוד 2-3 דקות עם מכסה. 3בקערה שמים רסק עגבניות ומים, מערבבים ושופכים לסיר. מבשלים 2-3 דקות כשהסיר מכוסה למחצה. 4סוחטים לימון לתוך קערה עם חצי כוס מים. מוסיפים כמון וקימל ומערבבים. מוסיפים לסיר ומצמצמים 2-3 דקות ללא מכסה ועוד 2-3 דקות עם מכסה. 5לאחר שהרוטב הגיע לרתיחה והצטמצם למידה הרצויה, מורידים את האש לחצי, שוטפים את נתחי הדג קלות ומכניסים אותם לסיר. מבשלים 10 דקות, הופכים צד, מפזרים כוסברה קצוצה מלמעלה ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. >> והנה עודמתכון לחריימה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |