
המצרכים :
לקרם גבינות:
לבצל הכבוש:
להגשה:
אופן ההכנה:1חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ומקפיצים במחבת עם חמאה. מוסיפים סוכר, מלח ופלפל וממשיכים להקפיץ עד שהדלעת מתקרמלת. 2מפלטים את הדג. מוציאים קוצים, מורידים עור וחותכים לרצועות דקות של קרפצ'יו. 3קרם גבינות: מערבבים את המסקרפונה וגבינת השמנת ומוסיפים מלח, פלפל ואת מיץ העגבנייה. מערבבים ומניחים בצד. 4בצל סגול כבוש: פורסים את הבצל הסגול לרצועות דקיקות. מוסיפים שמן זית, מלח ואת מיץ הלימון. משאירים בצד לכבישה קלה. 5מניחים את פרוסות הדג על צלחת גדולה, מעל את הבצל הסגול הכבוש, פלפל חריף ירוק והדלעת המקורמלת. מפזרים מלח גס, שמן זית ולימון, וכובשים את הדג. מפזרים מעל גושים מקרם הגבינה. מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |