אוכל
אוכל

פאי רועים

למרות מוניטין מפוקפק, המטבח האנגלי חתום גם על כמה מנות לא רעות בכלל, אחת מהן היא פאי רועים עשיר בבשר טחון ופירה המוגש כאן עם טוויסט אוריינטלי בצורת כורכום ובהרט

|מאסטר שף VIP| פורסם16:25
פאי רועים בתוספת סלסת עגבניות (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.418reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל
  • שמן
  • שן שום קצוצה
  • חבילת פטריות פורטבלו או שמפיניון
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • מלח
  • פלפל
  • כורכום
  • בהרט
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1 ביצה
  • פירורי לחם
  • חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1חותכים בצל לקוביות ומטגנים במעט שמן, מוסיפים שום פטריות ואת הבשר ומטגנים 10-12 דקות, מתבלים במלח, פלפל, כורכום ובהרט.

2בסיר נפרד מבשלים תפוחי אדמה עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה, מוסיפים מרגרינה, מלח וביצה.

3מחממים תנור ל-180 מעלות. בתבנית מסדרים את תערובת הבשר ומעליה את הפירה. מורחים על הפירה מעט שמן זית ומפזרים פירורי לחם. אופים כ-25 דקות. מוציאים ומקשטים במעט כוסברה או פטרוזיליה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il