
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים בצל לקוביות ומטגנים במעט שמן, מוסיפים שום פטריות ואת הבשר ומטגנים 10-12 דקות, מתבלים במלח, פלפל, כורכום ובהרט. 2בסיר נפרד מבשלים תפוחי אדמה עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה, מוסיפים מרגרינה, מלח וביצה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. בתבנית מסדרים את תערובת הבשר ומעליה את הפירה. מורחים על הפירה מעט שמן זית ומפזרים פירורי לחם. אופים כ-25 דקות. מוציאים ומקשטים במעט כוסברה או פטרוזיליה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |