אוכל
אוכל

טרטר אינטיאס עם עדשים וסרדינים

אוהבים דגים? מנה קלילה של אינטיאס חי לצד קציצות עדשים, רצועות סרדינים כבושות ומגדל משמח של עגבניות

|מאסטר שף VIP| פורסם13:51
טרטר דגים עם עדשים ופלפל חריף  (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • אינטיאס
  • עדשים
  • פלפל חריף
  • שמן
  • שמן זית
  • 2 לימונים
  • סרדינים
  • מלח גס
  • עגבניות שרי
  • עגבניות
  • טחינה גולמית
  • שמנת חמוצה
  • כרובית

אופן ההכנה:

1חותכים את האינטיאס לריבועים קטנים.

2קוצצים את העדשים והפלפל החריף, מערבבים יחד עם קצת שמן ויוצרים קציצות קטנות. מניחים את הקציצות על מצע שמן זית ולימון.

3פורסים רצועות של הסרדינים ומשרים במלח גס כ-20 דקות.

4ההגשה: מעל האינטיאס מניחים את רצועות הסרדינים, חותכים עגבניות בכל מיני גדלים ועושים מהן מגדל ומעליהן רצועות לימון.

5מערבבים טחינה גולמית ושמנת חמוצה, טובלים כרובית חיה בטחינה ומניחים בצד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il