אוכל
אוכל

בוריטו צ'ילי קון קרנה

טורטייה ממולאת בבשר חריף ושעועית אדומה – לערב של בירה עם חברים על המרפסת

|מאסטר שף| פורסם22:37
בוריטו צ'ילי קון קרנה - אתי מורד (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.338reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל קצוץ
  • 400 גרם בשר טחון ובשר כבש
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • חצי כפית צ'ילי גרוס
  • מלח, פלפל
  • 1 כוס שעועית אדומה מבושלת
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • 4 עלי בזיליקום קצוץ
  • טורטייה
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 1 קלח תירס טרי
  • 2 כפות רוטב ברביקיו
  • כפית רוטב טבסקו

אופן ההכנה:

1מטגנים בצל, ואז מוסיפים את תערובת הבשר והתבלינים. מטגנים יחד ומוסיפים רוטב ברביקיו וטבסקו. מוסיפים שעועית אדומה, כוסברה ובזיליקום. מבשלים הכל יחד 20 דקות.

2חותכים את הטורטייה בעזרת רינג בצורת עיגול, מקפלים את העיגול לחצי ובעזרת מלקחיים מחזיקים מקופל. מטגנים בשמן עמוק - נוצר מעין חצי ירח פתוח.

3צורבים תירס על האש, כמה דקות מכל צד, מגרדים את הגרגירים בסכין.

4מוציאים מהשמן, מצננים מעט ומוסיפים פנימה את התבשיל. מפזרים מעל תירס חם וגרידת לימון.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il