
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בצל, ואז מוסיפים את תערובת הבשר והתבלינים. מטגנים יחד ומוסיפים רוטב ברביקיו וטבסקו. מוסיפים שעועית אדומה, כוסברה ובזיליקום. מבשלים הכל יחד 20 דקות. 2חותכים את הטורטייה בעזרת רינג בצורת עיגול, מקפלים את העיגול לחצי ובעזרת מלקחיים מחזיקים מקופל. מטגנים בשמן עמוק - נוצר מעין חצי ירח פתוח. 3צורבים תירס על האש, כמה דקות מכל צד, מגרדים את הגרגירים בסכין. 4מוציאים מהשמן, מצננים מעט ומוסיפים פנימה את התבשיל. מפזרים מעל תירס חם וגרידת לימון. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |