אוכל
אוכל

עלי חוביזה מטוגנים ועשבים טריים

גם אתם נשנשתם חוביזה להנאתכם כשהייתם קטנים? הנה הזדמנות לקצת נוסטלגיה: עלי חוביזה שטוגנו קלות בשמן זית ביחד עם עירית ועולש טריים. עשרים דקות ואתם ירוקים לחלוטין

|מאסטר שף VIP| פורסם12:29
עלי חובזה מטוגנים עם בורגול (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • עלי חוביזה
  • 1 בצל קצוץ
  • שמן זית
  • זעתר
  • עולש
  • עירית
  • שמן זית
  • סומאק
  • בורגול

אופן ההכנה:

1קוצצים את החוביזה. במחבת מטגנים את הבצל בשמן זית. מוסיפים את החובזה לבצל.

2הסלט: בקערה מערבבים זעתר, עולש, עירית ובצל עם שמן זית וסומאק. מערבבים קלות עם הידיים. מוסיפים את סלט החוביזה ומערבבים יחד עם הבורגול.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il