אוכל
אוכל

סורבה אפרסק

בקיץ אנחנו מחליפים מפעם לפעם את ההתמכרות הקשה שלנו לגלידות בסורבה, ככה בשביל הגיוון והקלילות. כאן מתכון לסורבה אפרסקים ונענע, מרענן וקיצי. מומלץ להגיש עם פירות יער טריים

|מאסטר שף| פורסם11:02
סורבה אפרסק (צילום: רענן כהן, מאסטר שף)
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
Rating:2.621reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 אפרסקים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים גס
  • 4 עלי נענע
  • כפית סוכר
  • כוס מים

להגשה:

  • פירות יער טריים

אופן ההכנה:

1שמים את האפרסקים, עלי הנענע והסוכר בבלנדר וטוחנים לתערובת חלקה ביחד עם המים.

2שמים במכונת גלידה ומפעילים עד שהתערובת קופאת. מגישים היחד עם פירות יער טריים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il