אוכל
אוכל

גספאצ'ו עגבניות

מודים, אנחנו לא מעריצים גדולים של מרק עגבניות חם. עם הגרסה הקרה, לעומת זאת, אנחנו מוכנים להתחתן: מרק עגבניות קר מעגבניות שרי צבעוניות, שום ופלפל חריף. מנת פתיחה קייצית, קלילה, מתוקה-חריפה וכובשת

|מאסטר שף| פורסם14:47
גספאצ'ו עגבניות (צילום: רענן כהן, מאסטר שף)
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
Rating:3.821reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1/2 ק"ג עגבניות שרי מצבעים שונים (אדום, כתום, צהוב), חצויות
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות גסות
  • 1/2 שן שום
  • 1/4 פלפל חריף
  • 3-4 כפות שמן זית
  • כף חומץ
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1במיקסר או בלנדר טוחנים ביחד את העגבניות, השום, הפלפל החריף והבצל ביחד עם שמן הזית, עד לקבלת מעין שייק חלק.

2מעבירים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מזרעים וקליפות שונים.

3מוסיפים לנוזל כף וחצי חומץ ומלח לפי הטעם.

4מעבירים למקרר עד להגשה. מוזגים לכוס שמפניה ומגישים קר.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il