אוכל
אוכל

בנייה בלגי

את הפירות המטוגנים בטמפורה האלה עדי מעולם לא הכינה לפני כן, מה שלא הפריע לה לתת ביצוע שגרם לה להיות הראשונה לעלות למרפסת. אהבנו

|מאסטר שף| פורסם17:35
טבעות תפוחים מטוגנות (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.767reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • תפוחי גרנד סמית, מקולפים
  • תפוחי פינק ליידי, מקולפים
  • בננות, מקולפות
  • שמן קנולה לטיגון
  • חבילת אבקת סוכר

לטמפורה:

  • 200 מ"ל סודה קרה לשתייה (משקה, לא אבקה)
  • כוס קמח לבן (ניתן להשתמש גם בקמח טמפורה)
  • חצי כוס קורנפלור
  • רבע כפית מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה בקערה לכדי בלילה אחידה וחלקה ומניחים את הקערה מעל קערת קרח. חשוב שהבלילה תהיה קרה עד כמה שאפשר.

2מחממים שמן בסיר גדול ועמוק.

3חותכים את התפוחים לעיגולים רחבים (כ-3 עיגולים מכל תפוח), ואת הבננות חוצים לאורך.

4טובלים את הפירות בבלילת הטמפורה הקרה ומטגנים מיד - לא יותר משתי יחידות בכל פעם, כדי שהשמן לא יתקרר. ברגע שהפרי משחים קלות וטיפה מתנפח מוציאים לנייר סופג.

5לאחר מכן מכניסים את הפירות לטיגון שני של כ-5 דקות, עד הזהבה מלאה. חשוב מאוד למנוע מהם לצוף (אפשר להיעזר בכלי נוסף). מוציאים שוב לנייר סופג.

6מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il