
המצרכים :
לטמפורה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה בקערה לכדי בלילה אחידה וחלקה ומניחים את הקערה מעל קערת קרח. חשוב שהבלילה תהיה קרה עד כמה שאפשר. 2מחממים שמן בסיר גדול ועמוק. 3חותכים את התפוחים לעיגולים רחבים (כ-3 עיגולים מכל תפוח), ואת הבננות חוצים לאורך. 4טובלים את הפירות בבלילת הטמפורה הקרה ומטגנים מיד - לא יותר משתי יחידות בכל פעם, כדי שהשמן לא יתקרר. ברגע שהפרי משחים קלות וטיפה מתנפח מוציאים לנייר סופג. 5לאחר מכן מכניסים את הפירות לטיגון שני של כ-5 דקות, עד הזהבה מלאה. חשוב מאוד למנוע מהם לצוף (אפשר להיעזר בכלי נוסף). מוציאים שוב לנייר סופג. 6מפזרים אבקת סוכר ומגישים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |