אוכל
אוכל

עוף בסיידר תפוחים

מנת הכניסה של שחר סחררה את השופטים וגרמה לנו לרצות להיות חברים שלו ושיזמין אותנו לארוחה לאכול עוף עסיסי וטעים בצורה יוצאת דופן. מנת עוף כביכול פשוטה, ומלאת רגש

|מאסטר שף| פורסם23:00
עוף בסיידר תפוחים (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12
Rating:4.879reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 שוקיים
  • שמן לטיגון
  • 15 תפוחי אדמה קטנים
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 15 בצלי שאלוט
  • 3 שיני שום
  • 2 בקבוקים של סיידר תפוחים מוגז
  • רוטב תאנה מפולפלת
  • 50 מ"ל ליקר דובדבנים
  • 2 עלי דפנה
  • ענף רוזמרין
  • 3 ענפי תימין
  • 5 עלי מרווה
  • 10 שזיפים מיובשים
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם

להגשה:

  • אורז לבן מוכן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-150 מעלות.

2מנקים את השוקיים ומטגנים בסיר עד הזהבה. מטגנים גם את תפוחי האדמה, הפטריות, בצלי השאלוט ושיני השום.

3מוסיפים את סיידר התפוחים המוגז, רוטב התאנה המפולפלת וליקר הדובדבנים.

4מוסיפים את כל עשבי התיבול ואת השזיפים המיובשים, מתבלים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

5מעבירים לתבנית, מכסים ומכניסים לתנור לשעה. מרוקנים את הנוזלים לסיר ומחזירים את התבנית לתנור ללא כיסוי.

6מצמצמים את הרוטב על אש גבוהה ומאזנים טעמים.

7מוזגים את הרוטב חזרה לתבנית ומגישים עם אורז.

*כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

תגיות:עוףסיידר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il