
המצרכים :
לפולנטה:
אופן ההכנה:1מקמחים את נתחי האוסובוקו, צורבים במחבת חמה עם שמן זית, מוציאים ושומרים בצד. 2מטגנים את קוביות הגזר בסיר. מוסיפים את השום, הבצל, הסלרי ולבסוף את העגבניות. 3מתבלים במלח, פלפל וכל שאר התבלינים ועשבי התיבול ומערבבים. 4מוסיפים רסק עגבניות ויין, מחזירים פנימה את הבשר ונותנים לנוזל להצטמצם וליין להתאדות. 5מבשלים עד שהבשר רך מאוד, שעתיים-שלוש (אפשר לזרז בסיר לחץ). 6הפולנטה: מרתיחים 2 ליטר מים ומוסיפים קמח תירס. מערבבים היטב עד שהקמח סופח את הנוזלים. 7מוסיפים את החמאה, השמנת, המלח והפלפל וממשיכים לבשל עד שמוכן. 8מגישים את הבשר על הפולנטה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |