
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1קוצצים את הדג לקוביות קטנות. 2קוצצים גם את הבצל, הכוסברה והפלפל החריף. 3מערבבים את קוביות הדג עם הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והפלפל החריף. מוסיפים את גרידת הלימון, המלח והפלפל ומערבבים. 4מוסיפים ביצה ומערבבים לעיסה אחידה. 5יוצרים מהעיסה קציצות לא גדולות ובכל קציצה מכניסים בעזרת האצבע חתיכת חמאה קטנה. מקמחים את הקציצות בקמח מכל הכיוונים ומניחים בצד. 6מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ורק כשהיא חמה מאוד מניחים בה את הקבבים ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן שחומות. 7להגשה: מערבבים היטב את הטחינה והיוגורט. מערבבים את העגבניה עם הפלפל החריף. מגישים את הקבבים לצד תערובת הטחינה והיוגורט ולצד העגבניות עם הפלפל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |