אוכל
אוכל

קבב דג לבן

את קבב הדג הזה שהפתיע את שופטי מאסטר שף אתם חייבים להכין. הוא קליל, הוא קריספי ויש לו הפתעה קטנה בפנים שהופכת אותו לעסיסי במיוחד

|מאסטר שף| פורסם13:58
ויקטוריה גוברמן (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 7", שידורי קשת
Rating:4.434reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי קילו פילה מוסר או לברק או תערובת של שניהם
  • 1 בצל
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • גרידה מלימון אחד
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות קמח
  • 50 גרם חמאה

להגשה:

  • רבע כוס טחינה מוכנה
  • רבע כוס יוגורט
  • 1 עגבניה מרוסקת בפומפיה
  • פלפל חריף קצוץ דק

אופן ההכנה:

1קוצצים את הדג לקוביות קטנות.

2קוצצים גם את הבצל, הכוסברה והפלפל החריף.

3מערבבים את קוביות הדג עם הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה והפלפל החריף. מוסיפים את גרידת הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.

4מוסיפים ביצה ומערבבים לעיסה אחידה.

5יוצרים מהעיסה קציצות לא גדולות ובכל קציצה מכניסים בעזרת האצבע חתיכת חמאה קטנה. מקמחים את הקציצות בקמח מכל הכיוונים ומניחים בצד.

6מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ורק כשהיא חמה מאוד מניחים בה את הקבבים ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן שחומות.

7להגשה: מערבבים היטב את הטחינה והיוגורט. מערבבים את העגבניה עם הפלפל החריף. מגישים את הקבבים לצד תערובת הטחינה והיוגורט ולצד העגבניות עם הפלפל.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il