1מניחים את זנב השור בסיר עם מים, עלי דפנה, פלפל אנגלי וסלרי, ומבשלים במשך שעה וחצי (או בסיר לחץ במשך 3/4 שעה).
2בסיר נפרד, מחממים 3 כפות שמן, מוסיפים פפריקה, כמון ופלפל לבן ומערבבים את התבלינים בשמן החם כדקה. מוסיפים את הבשר המבושל ומטגנים כמה דקות. מוסיפים את מי הבישול של הזנב מהסיר הקודם, עד כיסוי גובה הבשר. מוסיפים גם את שיני השום והפלפל הסודני.
3מכסים את הסיר ומעבירים ללהבה נמוכה לבישול של 30 דקות.
4מגררים את העגבנייה על פומפייה ומוסיפים אותה ואת האריסה לתבשיל. מפזרים את הערמונים מוסיפים עוד מים (1/2 כוס מהציר שיש לנו בסיר שבשלנו את הזנב), ומבשלים עוד 30 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!