מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

כדור קדאיף במילוי מסקרפונה ונוגט

בפרק המנה הזאת נראתה לנו מורכבת בצורה בלתי רגילה. איזה כיף שבא המתכון וגילה לנו שמדובר בקינוח שגם אנחנו יכולים להכין בבית. ולא סתם קינוח - קינוח שהומצא לנגד עינינו בפריים טיים

|מאסטר שף| פורסם23:00
כדור קדאיף במילוי מסקרפונה ונוגט  (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למעטפת:

  • כוס של שערות קדאיף
  • כף של גי (חמאה מזוקקת)
  • חצי כוס שקדים טחונים
  • 1-2 כף סילאן
  • כף פרלינה לוז
  • חופן שבבי קוקוס

לקרם:

  • חצי כוס מסקרפונה
  • כף מחית נוגט
  • כפית מחית שקדים

אופן ההכנה:

1המעטפת: טוחנים את שערות הקדאיף יחד עם הגי במטחנת בשר, וקולים במחבת חמה עד שהשערות מתחילות להשחים. מצננים.

2במקביל מטגנים קלות את השקדים. מצננים.

3מערבבים את הקדאיף והשקדים ומוסיפים סילאן, פרלינה לוז ושבבי קוקוס עד להיווצרות עיסה דביקה, אבל לא יותר מדי. אם צריך מוסיפים סילאן.

4קרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר.

5הרכבה: מצמידים שכבה הדוקה מתערובת המעטפת לתבנית קעורה. ממלאים בקרם (משאירים קצת בצד), ומעליו יוצרים שכבה נוספת שטוחה של המעטפת, שתשמש כתחתית. מקפיאים להתייצבות.

6הופכים את הקינוח על צלחת שטוחה, ומגישים עם שאריות הקרם.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il