אוכל
אוכל

שערות קדאיף וכדורי פירה במילוי כבדים, פטריות, חצילים ובצל

רולים של שערות קדאיף וכיסוני תפוח אדמה, שניהם במילוי טעים של כבד, פטריות חצילים ובצל

|מאסטר שף| פורסם19:00
כבדים וחצילים בקדאיף  (תמונת AVI: mako)
Rating:4.735reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1/2 קילו כבדים
  • 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים, קצוצים
  • חבילת פטריות שמפיניון, קצוצות
  • חבילת פטריות פורטבלו, קצוצות
  • 3 חצילים, חתוכים לקוביות
  • חופן צנוברים
  • שערות קדאיף
  • שמן זית
  • קמח
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור
  • כמון לתיבול

אופן ההכנה:

1שמים את הכבדים לצלייה בתנור ל-7 דקות.

2מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים, עד שהם רכים.

3מטגנים בצל קצוץ. כשהוא מזהיב מוסיפים פטריות קצוצות וקוביות חצילים לתערובת.

4מוציאים את הכבדים מהתנור וקוצצים אותם גס. מוסיפים גם אותם למחבת ומתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כמון.

5מוציאים תפוחי האדמה מהסיר, מועכים למחית פירה ומוסיפים חלק לתערובת. את החלק השני שומרים בצד להמשך.

6קולים את הצנוברים במחבת ומוסיפים גם אותם לתערובת.

7לשערות הקדאיף: לוקחים חופן שערות קדאיף, מזלפים מעל שמן זית ומערבבים היטב. פורסים את השערות בצפיפות על משטח העבודה. מניחים מהמילוי בקצה הקרוב אלינו ומגלגלים לרול. מזלפים שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-7-10 דקות.

8לכדורי פירה: יוצרים כדורים מהפירה ששמרנו בצד. משטחים כל כדור לעיגול. מניחים במרכז הכדור כפית-שתיים מהתערובת ומגלגלים לכדור. טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il