אוכל
אוכל

ביש בש - סלט שומר חם

אין שולחן שבת או חג מרוקאי בלי סלט ביש בש ובר פינס ממאסטר שף מכינה את הגרסה שלה כדי שגם אתם תוכלו להפוך אותו לקבוע על השולחן. ורוצים לשמוע סוד? הוא גם יכול להיות אחלה רוטב לקציצות או חזה עוף

|מאסטר שף| פורסם16:36
סלט
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.564reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • כף שמן
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 7 שיני שום קצוצות דק
  • 5 שומרים מחולקים ל-4 ללא החלק הפנימי הקשה
  • כפית כורכום
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • חצי כפית פלפל לבן טחון
  • מלח
  • מיץ מלימון שלם
  • כוס מים חמים

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.

2מוסיפים את השומר ומערבבים.

3מוסיפים את התבלינים, מיץ הלימון ואת המים החמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש גבוהה כ-15 דק לצימצום והסמכת הרוטב.

4מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה. מגישים.

טיפ: אפשר להוסיף קציצות או חלקי עוף ולהפוך את הסלט לרוטב.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il