אוכל
אוכל

פסטה ירוקה

מנת חצי הגמר של טום אביב: פסטה שמתבשלת בציר של פלפלים חריפים, שום, דגים והמון פטרוזיליה, כוסברה ונענע, ואם זה לא מספיק ירוק בשבילכם - אז היא גם מוקפצת במחבת עם עוד פלפלים וירק. לא סתם קוראים לה ירוקה

|מאסטר שף| פורסם13:24
פסטה ירוקה (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.253reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור נענע
  • חצי צרור כוסברה
  • עצמות וראש דג מוסר
  • שמן זית
  • 5 פלפלים ירוקים חריפים
  • 4 שיני שום
  • חבילת פסטה בצורת קונכיות או צורה קצרה אחרת
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1שמים בסיר עם מים את כל הירוקים ואת עצמות הדג. מתבלים בפלפל ומלח ומביאים לרתיחה.

2מחממים במחבת שמן זית עם 2-3 פלפלים ירוקים ושום. מטגנים בחום נמוך ולאחר כ-10 דקות מוסיפים לסיר המים.

3מבשלים את תכולת הסיר על אש קטנה במשך חצי שעה עד שלוש שעות. כמה שיותר - יותר טוב.

4מסננים את תכולת הסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בסיר את הפסטה כ-7 דקות, עד לרמת אל דנטה.

5מטגנים שום ופלפלים חריפים בשמן זית, מוסיפים את הפסטה המוכנה ופטרוזיליה קצוצה. כשהמחבת מתחממת מחדש (לאחר הוספת כל המרכיבים) יוצקים מעט מציר הבישול ומערבבים עד אידוי. חוזרים על הפעולה פעמיים.

6מגישים עם מעט מאוד מציר הבישול.

מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il