אוכל
אוכל

סבלה עם מרמלדת סלקים ואגסים

עוגת סבלה עם קרם פרש ומרמלדת פירות מפוצצת טעמים וניחוחות: סלקים ואגסים מקורמלים עם יין, הל, רימונים, וניל, כוכב אניס וגם ליקריץ. קינוח מיוחד ומתוחכם, אבל גם כזה שאתם בהחלט יכולים להכין לבד

|מאסטר שף| פורסם10:34
סבלה של נריה (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לסבלה:

  • 100 גרם שקדים קצוצים
  • 100 גרם קמח
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר חום

למרמלדה:

  • סלקים
  • אגסים קלופים
  • יין אדום
  • רכז רימונים
  • מקל וניל
  • כוכב אניס
  • הל
  • מקל ליקריץ
  • 100 גרם סוכר נוספים

להגשה:

  • 2 כפות גדושות קרם פרש

אופן ההכנה:

1לסבלה: מערבבים את השקדים הקצוצים, הקמח, החמאה והסוכר החום בבלנדר יד.

2משטחים את העיסה בתבנית ואופים כ-25 דקות.

3מבשלים את הסלקים במים עד לריכוך, ובמקביל מבשלים את האגסים ביין, רכז רימונים, וניל, אניס, הל וליקריץ.

4מקלפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מוסיפים לציר האגסים.

5מוסיפים 100 גרם סוכר ומבשלים עד לקרמול.

6חותכים את האגסים והסלקים לפרוסות קטנות ודקות.

7מרכיבים את המנה: קורצים ברינג את הסבלה האפוי ומרטיבים אותו מעט בקרמל.

8מניחים מעל הקרמל קרם פרש, ועליו יוצקים מתערובת הסלקים והאגסים עם מעט הרוטב.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il