
המצרכים :לסבלה:
למרמלדה:
להגשה:
אופן ההכנה:1לסבלה: מערבבים את השקדים הקצוצים, הקמח, החמאה והסוכר החום בבלנדר יד. 2משטחים את העיסה בתבנית ואופים כ-25 דקות. 3מבשלים את הסלקים במים עד לריכוך, ובמקביל מבשלים את האגסים ביין, רכז רימונים, וניל, אניס, הל וליקריץ. 4מקלפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מוסיפים לציר האגסים. 5מוסיפים 100 גרם סוכר ומבשלים עד לקרמול. 6חותכים את האגסים והסלקים לפרוסות קטנות ודקות. 7מרכיבים את המנה: קורצים ברינג את הסבלה האפוי ומרטיבים אותו מעט בקרמל. 8מניחים מעל הקרמל קרם פרש, ועליו יוצקים מתערובת הסלקים והאגסים עם מעט הרוטב. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |