
המצרכים :בצק:
מילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב כ-10 דקות ליצירת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-15 דקות. 2מילוי: קוצצים פטרוזיליה, בצל ופלפל חריף ומערבבים עם הבשר הטחון. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב. 3מרדדים את הבצק לעובי של כ-3 מ"מ וקורצים שני עיגולים שאחד מהם קטן בסנטימטר מהשני. 4מניחים על העיגול הגדול מבין השניים 2 וחצי כפות מתערובת הבשר, מיישרים ומשאירים מסגרת בעובי של כחצי ס"מ. מניחים את העיגול הקטן מעל. 5מקפלים את השוליים לכל האורך וסוגרים יפה. מחממים תנור ל-250 מעלות. 6יוצרים חור קטן במרכז העיגול העליון ומברישים הכל בחלמון. 7צולים על תוכנית גריל כ-10 דקות ומורידים ל-170 מעלות. אופים עד שמזהיב יפה. 8רוטב: קוצצים את השמיר והשום למצב חמאתי, מערבבים עם היוגורט ומגישים. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:צ'יבורק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |