אוכל
אוכל

עוף בקארי

לא כולם אוהבים קארי – אבל מי שאוהב, אוהב מכל הלב. צ'יקן קארי היא אחת המנות היותר מוכרות מהתת יבשת ותמצאו אותה כאן בגרסה נגישה במיוחד - רבע שעה עבודה ואתם במזרח הרחוק

|מאסטר שף VIP| פורסם13:11
קארי עוף (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.949reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לעוף:

  • 8 פולקע או פרגיות קוביות מושרים במיץ לימון
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית ג'ינג'ר כתוש
  • 1 כפית שום
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית צ'ילי
  • 1 כפית קארי
  • 2 עלה דפנה

לרוטב:

  • 2 כפות רסק עגבניות
  • עגבנייה מגוררת
  • 1/2 כפית תבלין גראם מסאלה
  • כפית קארי
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1מטגנים את השום והג'ינגר להוצאת המרירות. מוסיפים את יתר התבלינים ואת הבצל ומאדים אותו. מוציאים את העוף ממשרה הלימון ומוסיפים לסיר ביחד עם עלי הדפנה.

2מוסיפים רסק עגבניות ואת העגבנייה המגוררת. מכסים ולקראת סוף הבישול מוסיפים גראם מסלה, קארי ומיץ לימון.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

>> צ'יקן קארי
>> עוף בקארי אדום וחלב קוקוס
>> עוף בקארי אדום ופלפלים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il