אוכל
אוכל

קציצות הפתעה ופירה

קציצות בשר במילוי סגול וכיפי, מוגשות לצד תפוחי אדמה אפויים ופירה

|מאסטר שף| פורסם11:53
תפוח אדמה ממולא קציצות הפתעה (תמונת AVI: mako)
Rating:3.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 תפוחי אדמה אורגניים
  • 1 סלק
  • 250 גרם בשר טחון
  • שמיר
  • בצל
  • שום
  • מלח ופלפל
  • חמאה
  • בצל ירוק לקישוט

אופן ההכנה:

1אופים בתנור את תפוחי האדמה האורגניים על מצע של מלח, עד שהם מתרככים. במקביל, מבשלים תפוחי אדמה שלמים בקליפתם בסיר עם מים חמים. מבשלים גם סלק שלם על קליפתו עד שהוא מתרכך.

2מערבבים את הבשר הטחון עם השמיר, הבצל הקצוץ, השום המלח והפלפל.

3מקלפים את הסלק המבושל וקוצצים לקוביות. ממלאים כל קציצה בקובית סלק ומטגנים בשמן עמוק עד שהקציצות מזהיבות.

4מועכים את תפוחי האדמה המבושלים לפירה, ומערבבים אותו עם חמאה ומלח.

5מרוקנים את תפוחי האדמה האפויים, מזלפים בתוכם מעט שמן זית ומוסיפים להם קציצות, פירה וקוביות סלק שנשארו.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il