אוכל
אוכל

כרובית מטוגנת במיונז סחוג

כרובית מטוגנת זאת לא מנה שמכינים במאסטר שף. כרובית בבלילה, לעומת זאת, שמגישים עם מיונז בניחוח סחוג, זאת כבר מנה שאפשר לעבור איתה למרפסת

|מאסטר שף| פורסם17:35
כרובית מטוגנת עם מיונז סחוג (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:3.976reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כרובית
  • שמן קנולה לטיגון

לבלילה:

  • חצי כוס קמח
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה

להגשה:

  • מיונז
  • סחוג
  • צ'ילי (לא חובה)

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הכרובית ומפרקים לפרחים.

2מרתיחים סיר עם מים ומלח וחולטים את הכרובית. מעבירים ישר לקערה עם מי קרח כדי לעצור את הבישול.

3מערבבים את חומרי הבלילה ומוסיפים מים עד ליצירת בלילה סמיכה.

4מרתיחים סיר עם שמן עמוק.

5טובלים את הכרובית בבלילה ומטגנים.

6מערבבים את המיונז עם הסחוג וצ'ילי (אם רוצים) ומגישים עם הכרובית.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il