
המצרכים :
לסירופ:
אופן ההכנה:1מכינים ג'יבנה: מחממים את שני סוגי החלב ל-88 מעלות. מוסיפים מיץ מלימון אחד, 3 כפות חומץ וקורט מלח ומניחים בצד לשעה וחצי. שופכים על בד ומניחים על מסננת. 2הסירופ: מחממים בסיר מים, סוכר ומיץ לימון ומבשלים כשעה לקבלת סירופ. מוסיפים את מי הזהר ומערבבים. 3ממיסים את החמאה. פותחים את שערות הקדאיף, שופכים מחצית מכמות החמאה על השערות ומערבבים היטב.4. משמנים מחבת בחמאה ומסדרים שכבת שערות קדאיף באווריריות. 5מוציאים 4 כפות מהגבינה המוכנה ומערבבים עם קליפות הלימון והתפוז, המוצרלה ואבקת הסוכר. מסדרים שכבה מהתערובת על שערות הקדאיף. 6קוצצים דובדבני אמרנה ומפזרים על הגבינה, יחד עם קצת מהנוזל של הדובדבנים. מניחים את המחבת על האש. 7כשהשוליים של הקדאיף מתחילים להשחים מפזרים מעט חמאה מומסת בצדדים מסביב ומכניסים לתנור שחומם ראש ל-200 מעלות למשך 4 דקות, עד שהגבינה מתחילה להימס. 8מוציאים את הכנאפה מהתנור, הופכים על צלחת ושופכים סירופ מעל לפי הטעם. מפזרים פיסטוקים קצוצים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |