אוכל
אוכל

סנדוויץ' סביח עם טוויסט

מה כבר אפשר לחדש במנת סביח? תתפלאו. לכבוד משימת הסנדוויץ' של מאסטר שף, רננה אייכנברונר מצאה דרך לשדרג את החצילים, תפוח האדמה והביצה. עכשיו גם אתם יכולים

|מאסטר שף| פורסם07:19
הסביח של רננה אייכנברונר (תמונת AVI: mako)
Rating:3.513reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • תפוח אדמה
  • חציל
  • שמן לטיגון
  • טחינה ביתית עם לימון ושום
  • מלפפון
  • עגבניה
  • ביצה חומה שבושלה מראש
  • פיתה טרייה
  • עמבה
  • פלפל חריף מטוגן
  • לקישוט: כף פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך, מטגנים את החצילים ומניחים על נייר סופג.

2קוצצים עגבניה ומלפפון לסלט.

3מרכיבים את המנה: מכניסים לפיתה את החצילים, תפוח האדמה, הביצה והסלט. מוסיפים עמבה, פלפל חריף מטוגן לפי הטעם ופטרוזיליה קצוצה למעלה.

מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il