
המצרכים :
לתערובת הגבינות:
אופן ההכנה:1שמים ליטר וחצי מים בסיר בגודל בינוני, מוסיפים את הבצל הגזר והסלרי, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה במשך 5 דקות. מסננים את הירקות ומוסיפים את קמח התירס בזילוף איטי. מוסיפים את החמאה, מערבבים עד המסתה, מביאים לרתיחה ומבשלים אגב ערבוב 25-30 דקות, מעל להבה נמוכה, עד שהפולנטה רכה. בוחשים מדי פעם. 2מחלקים אל הפולנטה לשניים. חצי משטחים על תבנית לעובי 2 ס"מ ומעבירים לקירור. את החצי השני משאירים בסיר לקראת הגלגול עם הגבינות. 3מערבבים את הקממבר וגבינת העיזים עם פלפל שחור, צימוקים ופפריקה. 4שמים ניילון נצמד על משטח עבודה ואליו יוצקים את החצי השני של הפולנטה. שמים מעל יריעת ניילון נוספת ומרדדים לעובי ½ ס”מ. מסירים את הניילון הראשון ושמים את תערובת הגבינה במעין נקניק על צד אחד של הפולנטה. בעזרת הניילון שבתחתית מהדקים לרול. מעבירים למקרר ל-10 דקות. 5חותכים את הפולנטה שבתבנית למלבנים, אותם מטגנים בשמן זית חם (שמן רדוד) 5-6 דקות מכל צד, עד להזהבה. 6חותכים את רול הגבינות לחתיכת בגודל אחיד. מגישים ריבוע פולנטה מטוגן ביחד עם רול הגבינות. שמים מעל קצת פפריקה בשביל הצבע והמנה מוכנה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |