אוכל
אוכל

רושטי

אין פה יותר מידי התעסקות. קוצצים, מטגנים, הופכים ויש לכם מנה קריספית מעולה

|מאסטר שף| פורסם20:44
רושטי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.732reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה מגורדים
  • חופן פטריות מעורבות
  • 1בצל קצוץ
  • 1 שן שום
  • גבעול תימין
  • 40 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1מטגנים בצל עם 20 גרם חמאה עד שנהיה שקוף.

2מוסיפים את השום ופיטריות הקצוצות (ללא "הרגליים"), מטגנים מעט עד לריכוך ומוסיפים עלי תימין מלח ופלפל. מערבבים ביחד ומניחים בצד.

3ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים מחצית מכמות תפוחי האדמה ומשטחים.

4מניחים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בשארית תפוח האדמה.

5מבשלים על אש בינונית עד השחמת התחתית.

6הופכים בזהירות ומטגנים עשר דקות נוספות. מגישים חם ומיד.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה167 קלוריות
חלבונים3 גרם
פחמימות21 גרם
שומנים8 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il