
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בצל עם 20 גרם חמאה עד שנהיה שקוף. 2מוסיפים את השום ופיטריות הקצוצות (ללא "הרגליים"), מטגנים מעט עד לריכוך ומוסיפים עלי תימין מלח ופלפל. מערבבים ביחד ומניחים בצד. 3ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים מחצית מכמות תפוחי האדמה ומשטחים. 4מניחים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בשארית תפוח האדמה. 5מבשלים על אש בינונית עד השחמת התחתית. 6הופכים בזהירות ומטגנים עשר דקות נוספות. מגישים חם ומיד. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |