1מערבבים את מיץ התפוזים, הדבש, הג'ינג'ר, גרגירי החרדל, הצ'ילי הגרוס והסויה. משרים בהם את חזה האווז לכ-20 דקות.
2בסיר שמים את שני סוגי הקינואה עם המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות, עד שהקינואה מוכנה.
3מעבירים את הקינואה לקערה ומוסיפים לה את הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע, החמוציות, הצימוקים, האגוזים, מיץ הלימון, המלח, הפלפל ושמן הזית. מערבבים היטב.
4מחממים שמן במחבת וכשהוא חם צולים את חזה הברווז עד שהעור שחום היטב ופריך. פורסים לפרוסות ומגישים עם הסלט.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.