
המצרכים :לפודינג שוקולד:
לקרם פטיסייר:
לקישוט:
אופן ההכנה:1הפודינג: בסיר מרתיחים חלב, סוכר ומלח. 2ממסים את הקוזו/קורנפלור במים. 3מוסיפים לסיר את השוקולד המריר וממיסים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הקוזו המומס ומערבבים בעזרת מטרפה עד להסמכה. שופכים לכוסיות ומקררים. 4הקרם פטיסייר: בסיר מרתיחים חלב עם תרמיל מקל וניל. אחרי שהמקל מתחמם חורצים בו עם סכין, מוציאים את הגרגירים ומחזירים לחלב. 5במטרפה ידנית מקציפים קלות את החלמונים עם הסוכר במטרפת יד. 6מוסיפים מעט מהחלב המורתח ושופכים לתוך הביצים המוקצפות תוך כדי הקצפה. מוסיפים בהדרגה מהחלב החם. 4שופכים את הכל לתוך הסיר, מבשלים על אש נמוכה ובוחשים היטב עד להסמכה עדינה. 5ממסים את הקורנפלור/ קוזו עם מעט מים קרים, מוסיפים את התמיסה לקרם וטורפים היטב עד להסמכה. 7מקררים (עוטפים את הקרם כדי שלא ייווצר קרום). 8לאחר הקירור, מזלפים בעזרת שקית זילוף לאמצע הפודינג את קרם הפטיסייר. הופכים על צלחת. 9במחבת שמים פרוסות שקדים עם סוכר עד שמתקבל קרמל והשקדים קלויים קלות. מוסיפים קמצוץ מלח גס, מפוררים ומסדרים על השוקולד. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |