
המצרכים :לשקדים:
לטבילה:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1השקדים: מבשלים את השקדים במים עם כל שאר המרכיבים כ-30 דקות. מנקים שאריות קרום וחותכים לגודל ביס. 2התבשיל: מביאים לרתיחה בסיר את הפלפלים, הכמון, העגבניות הקצוצות, העגבנייה המרוסקת, הכוסברה, שיני השום השלמות והקצוצות, מלח ופלפל לפי הטעם ושמן זית. מבשלים על אש נמוכה עד ריכוך. 3מוסיפים את גרגירי החומוס ומים (אם התבשיל סמיך מדי), ומבשלים כ-20 דקות. 4מערבבים בקערה שמן, שן שום כתושה, פפריקה מתוקה ומעושנת וכורכום. טובלים את השקדים, מוסיפים לתבשיל ושופכים את השמן מעל. 5מבשלים עוד כ-10 דקות למיזוג טעמים, ומוסיפים את הלימון הכבוש ועוד מעט כוסברה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |