מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

מנת הדגל של איציק הראל: מוניאטוס

מנה מתוקה ומיוחדת של בטטות בקרם - פשוטה וקלה להכנה, נסו ותהנו

|מאסטר שף| פורסם16:50
מנת הדגל של איציק

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (3 מנות):

  • כוס מים

  • כוס סוכר
  • 5 בטטות חתוכות

קרם חלמונים

  • 11 חלמונים

  • ½1 כוס מים
  • ¼1 כוס סוכר

קצף חלבונים

  • 4 חלבונים

  • כוס סוכר

אופן ההכנה:

1להכנת קרם החלמונים: חותכים את החלמונים בעזרת סכין שתי וערב. 2. מרתיחים את המים עם הסוכר לסירופ (גולה רכה). 3. מסירים מהאש מוסיפים את כל החלמונים במהירות ותוך כדי בחישה בכף עץ (לאותו כיוון). 4. מחזירים לאש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת עד שמתגבש ונהפך לקרם. מסירים מהאש ומצננים. (ניתן להקפיא). 5. להכנת הבטטות - מרתיחים מים עם סוכר ומוסיפים את הבטטות עד שהכל מסמיך. מרסקים. 6. ליצירת קצף חלבונים - מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר עד שמתייצב וחלק. 7 . הרכבת המנה: בתחתית קערת זכוכית שמים את הבטטה המרוסקת, מעליה מורחים קרם חלמונים, מכסים עם קצף החלבונים. ניתן להזליף קרמל או תערובת אגוזים וקרמל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il