אוכל
אוכל

כריך סינטה

כשמכינים איולי שום לבד ומשדכים אותו לנתח עסיסי של סינטה – מקבלים סנדוויץ' ממש שווה

|מאסטר שף| פורסם07:35
סטיק סנדוויץ' סינטה של מסרט וולדמיכאל (תמונת AVI: mako)
Rating:4.731reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • סטייק סינטה 200 גרם
  • בגט
  • ראש שום
  • שמן זית
  • מלח
  • כף מיונז
  • חצי כף חרדל גרגירים
  • מעט לימון
  • פלפל שחור
  • ארוגולה
  • בצל
  • קמח
  • שמן לטיגון
  • עגבניות
  • חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1מניחים את השום על נייר אלומיניום, ממליחים, זולפים קצת שמן זית וסוגרים היטב. אופים ב-180 מעלות עד שהשום מתרכך.

2מוציאים את השום מהתנור וחותכים לו את הראש. ליצירת רוטב איולי, סוחטים את כל השום מבפנים ומערבבים עם מיונז, חרדל, מעט לימון, מלח ופלפל. קוצצים את הארוגולה, מוסיפים ומערבבים היטב.

3חותכים את הבגט לשניים, מורחים במעט שמן זית ומניחים לצלייה קלה בגריל (המילוי עם הפנים לגריל). בינתיים פורסים את הבצל לטבעות דקיקות, טובלים קלות בקמח ומטגנים עד הזהבה. סופגים את עודפי השומן בנייר סופג.

4קוצצים עגבניות ומתבלים בחומץ בלסמי, מלח, פלפל וקצת שמן זית.

5מטגנים את הסינטה במחבת עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, וכל שתי דקות מרטיבים עם השמן והדם. כשהסינטה מגיעה לדרגת מדיום מורידים אותה מהאש ופורסים דק.

6הרכבת הכריך: מורחים את האיולי עם הארוגולה על תחתית הלחם. מסדרים את פרוסות הסינטה קיפולים קיפולים, ועליהן את סלט העגבניות. מסיימים עם הבצל המטוגן, סוגרים ומגישים.

מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il