אוכל
אוכל

רביולי מטוגן במילוי גבינה

מתכון נהדר של סופי פורת ממשימת הגמר של מאסטר שף: רביולי במילוי של עלי מנגולד וגבינת עזים, מטוגן עד קריספיות בשמן עמוק ומוגש ברוטב של חמאה, יין לבן והמון ירוקים

|מאסטר שף| פורסם12:24
רביולי הגמר של סופי (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.639reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • כוס מים
  • כף שמן זית
  • 2 כוסות קמח
  • 2 חלמונים
  • מלח

למילוי:

  • 2 שיני שום
  • 1 בצל קצוץ
  • שמן זית
  • חבילה עלי מנגולד
  • זרעי כוסברה
  • מיץ לימון
  • מעט פלפל חריף
  • גרידת לימון
  • חצי גליל גבינת עזים

לרוטב:

  • 1-2 שיני שום
  • חצי חבילת חמאה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן בזיליקום קצוץ
  • חצי כוס יין לבן
  • מלח
  • פלפל שאטה
  • מעט יוזו

להרכבה והגשה:

  • חלמון
  • שמן לטיגון עמוק
  • צנון
  • עלי ראשד
  • מיץ לימון
  • מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:

1מכינים בצק רבוך: מחממים מים בסיר ומניחים עליו קערה מתאימה. שמים בקערה כוס מים וכף שמן זית. כאשר המים הופכים פושרים מוסיפים כוס קמח ומתחילים ללוש חזק בעזרת כף, בתנועות סיבוביות כלפי דפנות הקערה עד שמתאחד. נותנים לקערה להתקרר על השיש ולשים שוב. אם נדבק מוסיפים קמח.

2מעבירים את התערובת למיקסר ומוסיפים כוס קמח נוספת, את החלמונים ואם יש צורך - אז גם מעט מים ומלח. מוציאים לשיש, מרדדים מעט, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור. 3. בינתיים מכינים את המילוי: מטגנים במחבת עם שמן זית שום פרוס ובצל קצוץ. קוצצים את עלי המנגולד, דופקים את זרעי הכוסברה ומוסיפים הכל למחבת. מתבלים במיץ לימון, קצת פלפל חריף וגרידת לימון.

4לאחר כרבע שעה מכבים את האש ומוסיפים חצי גליל גבינת עזים. מכסים את המחבת בכדי שהגבינה תימס. מערבבים ומכניסים את התערובת למקרר.

5מכינים את הרוטב: במחבת מטגנים פרוסות שום בחצי חבילת חמאה. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בזיליקום קצוץ, יין לבן, מלח, פלפל שאטה וסיבוב של יוזו.

6מרכיבים את המנה: פותחים את הבצק מהניילון ומרדדים דק במכונת הפסטה עד 7 מ"מ. בעזרת רינג יוצרים עיגולים גדולים ומניחים תערובת מילוי בתוך כל עיגול. על השוליים מורחים מעט חלמון ביצה ומניחים עיגול ריק מעל. סוגרים על ידי הידוק של השוליים. אם נדבק לידיים - מקמחים מעט את האצבעות.

7מכניסים את הרביולי מכניסים לסיר מים רותחים שהומלח מראש. כאשר הרביולי צפים מוציאים ומייבשים על מגבת. לאחר הייבוש מטגנים את הרביולי בשמן עמוק.

8מגישים על צלחת עם הרוטב. ניתן לקשט עם פרוסות דקות של צנון ועלי רשאד, מעט מיץ לימון מעל הכל וטיפה מלח ים אטלנטי.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il