אוכל
אוכל

עוגיות מרוקאיות מטוגנות

ה"גראוז'" הן עוגיות מרוקאיות מבצק מטוגן. שחיתות? לא נכחיש, אבל המתיקות מעודנת ונעימה וכמעט תמיד תמצאו את חומרי הגלם הפשוטים בבית

|מאסטר שף| פורסם12:10
מטרי, עוגייה הודית מלוחה של סרנדה דילבסקי (צילום: mako)
Rating:4.445reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/2 קילו קמח

  • 6 ביצים
  • קצת פחות מ-1/4 כוס שמן
  • שמן לטיגון עמוק
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים את הקמח עם הביצים והשמן ולשים לכדי בצק אחיד.

2מרדדים על משטח דק מאוד. יוצרים מלבנים בעזרת סכין, 5-10 ס"מ ובעזרת מזלג מלפפים את הבצק ומחליקים לשמן חם.

3מוציאים מהשמן לנייר סופג, מחכים שהעוגיות יתקררו. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר לבן.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il