
המצרכים :
לטיגון:
לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1משרים בקערה עם מים ומלח את תפוחי האדמה. במקביל, מרטיבים את פרוסות הלחם במים לחמש דקות ואז סוחטים אותן ומניחים בצד. 2קוצצים פטרוזיליה, כוסברה ובצל, שמים במסננת עם מלח שיוציאו את הנוזלים ואז שוטפים קלות וסוחטים. 3מניחים את הבשר הטחון בקערה עם פרוסות הלחם והירק הסחוט, מוסיפים ביצה, פפריקה, כורכום, תבלין למפרום, מלח ופלפל, שמן, שיני שום ואריסה. לשים את התערובת היטב ונותנים לה לעמוד כרבע שעה. 4מוציאים את תפוחי האדמה מהמים וחותכים אותם דק באותו אופן שמקלפים אותם: קולפים עם סכין את תפוח האדמה עצמו. 5את הפרוסות הדקות בצורת קליפה ממלאים בבשר ומקמחים, טובלים בביצים טרופות עם מלח ופלפל שחור ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. 6לרוטב: בסיר רחב שמים שמן, שיני שום פרוסות, עלי סלרי, עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל, כורכום ו-2 כוסות מים. מבשלים עד שמתקבל רוטב. מכניסים לרוטב את המחשי (הבשר בתוך תפוח האדמה), נותנים לרתוח כרבע שעה, ואז מנמיכים את האש לשעה ורבע נוספות. 7קוצצים את כל מרכיבי הסלט, מערבבים ומתבלים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |