
המצרכים :
אופן ההכנה:1מתבלים את פילה הלוקוס במלח ופלפל שחור. 2על גבי נייר אפייה חותכים שומר לפרוסות דקות שומר ומעליו מניחים את הדג. 3מורחים על הדג רוטב סרפד עם אפונה ומעל הכל מזלפים עראק, מעט מיץ לימון, שמן זית וחמאה. 4מחממים תנור ל-190 מעלות. בעזרת 2 קליפסים ממתכת סוגרים בצדדים את נייר האפייה כמו אריזת מתנה ובאמצע מגביהים את נייר האפייה כך שייראה כמו פירמידה וסוגרים עם קליפס נוסף כך שלא יצאו האדים. מכניסים לתנור למשך עשר דקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |