אוכל
אוכל

דג מאודה בשומר ועראק

האניס הוא טעם נרכש שכדאי מאוד לאמץ. נתחי לוקוס שהונחו על גבי פרוסות שומר עם שוט עראק איכותי שזולף בעדינות על הדג. סוגרים, מאדים ונהנים. אבל ממש

|מאסטר שף VIP| פורסם10:58
דג מאודה בשומר ועראק (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לוקוס
  • מלח
  • פלפל
  • שומר
  • רוטב סרפד
  • אפונה
  • עראק
  • מעט מיץ לימון
  • שמן זית
  • 25 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1מתבלים את פילה הלוקוס במלח ופלפל שחור.

2על גבי נייר אפייה חותכים שומר לפרוסות דקות שומר ומעליו מניחים את הדג.

3מורחים על הדג רוטב סרפד עם אפונה ומעל הכל מזלפים עראק, מעט מיץ לימון, שמן זית וחמאה.

4מחממים תנור ל-190 מעלות. בעזרת 2 קליפסים ממתכת סוגרים בצדדים את נייר האפייה כמו אריזת מתנה ובאמצע מגביהים את נייר האפייה כך שייראה כמו פירמידה וסוגרים עם קליפס נוסף כך שלא יצאו האדים. מכניסים לתנור למשך עשר דקות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il