
המצרכים (1 מנות):לקציצות
לביצים
אופן ההכנה:1מערבבים את הבשר עם הפטרוזיליה הבצל והשום, מוסיפים לתוך התערובת ביצה ומעט פירורי לחם. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 2עושים קציצות מהתערובת ומכניסים קוביית חמאה קטנה לכל קציצה. 3טובלים את הקציצות בפירורי לחם וצורבים קלות על מחבת עבה. לאחר מכן מכניסים לתנור ל 10-15 דקות (180 מעלות) והקציצות מוכנות. 4מקפיצים על מחבת את הבצל, הגזר וכבד העוף. לאחר מכן טוחנים הכול במעבד מזון. במהלך הטחינה מוסיפים את הסילאן, החמאה, המלח והפלפל. 5מכניסים את תערובת המילוי למקרר ומבשלים 2 ביצים קשות. 6חוצים את הביצים לחצי ונפתרים מהחלמון. 7ממלאים את הביצים בתערובת הכבד ומגישים בצלחת לצד הקציצות. בתיאבון. סימון תזונתיעבור המתכון כולו (מנה אחת) - (קציצות בקר עם ביצים ממולאות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |